Zaalverhuur

ANNE host vergaderingen en events om uiteindelijk bij te dragen aan een gezonde en leefbare toekomst van onze wereld. Organiseer hier je eigen event en maak het waar!

Corona-proof
We zijn weer open! Vanaf 2 juni kunnen we jullie weer verwelkomen in onze zalen en op ons dakterras naast Utrecht cs. Uiteraard is ANNE Corona-proof, zodat jouw vergadering of event veilig blijft. Check onze video om te zien wat we hebben veranderd en wat we van onze bezoekers verwachten. Op deze pagina zie je per zaal welke capaciteit we nu hebben. En om het extra duidelijk te maken sturen we boekers van tevoren onze huisregels toe. Meer weten? Mail naar reserveringen@ANNE-online.nl. 

Reserveren?
De ruimtes zijn gemakkelijk te boeken bij ons online of door te mailen naar reserveringen@ANNE-online.nl. Bestel dan ook meteen je lunch, lekkers bij de koffie, diner of waar je zin in hebt. Heb je hulp nodig? Bel ons gerust!  030 – 307 54 52. In iedere ruimte staat een koelkast met frisdrank, je rekent alleen af wat je hebt gebruikt. En natuurlijk hebben we flip-overs en schermen.

En wat doe jij?
Met een klein, maar enthousiast team ontvangen wij jou dagelijks en verspreiden onze aanstekelijke energie graag onder iedereen die een beetje gevoelig is voor het verbeteren van de wereld. Onze vraag aan jou? Wat doe jij voor een gezonde, leefbare toekomst van onze wereld? Als je gebruik maakt van ANNE, committeer je je aan ANNE’s waarden

Hieronder vind je alle ruimten op een rijtje!

Ruimzicht

Onze grootste ruimte is Ruimzicht met, zoals de naam als doet vermoeden: ruim zicht over het Jaarbeursplein. In Ruimzicht kunnen tot 70 personen terecht. Van borrel tot congres; het kan allemaal. Digitaal scherm en flip-overs zijn aanwezig. Naast Ruimzicht bevindt zich een heerlijk dakterras! 

Tijdelijke capaciteit: 24 personen

Global Goal Rooftop

De fijnste vergader- en borrelplek in de zomer: ons 90 m2 tellende groene dakterras. Alle materialen van het terras zijn gerecycled. Meerdere formele en informele settings zijn mogelijk. En de catering kunnen wij ook voor je verzorgen!

Tijdelijke capaciteit: 24 personen

De Spiegel

De eigenzinnige Spiegel vind je beneden. Met een schitterende halfronde, glazen wand overdag licht en ’s avonds mooi verlicht. Te gebruiken als werkplek, overlegruimte, maar ook in te richten als eventspace. Je kunt alle kanten op met deze ruimte. Je kunt met maximaal 20 personen comfortabel gebruik maken van de Spiegel. Digitaal scherm en flip-overs zijn aanwezig.

Tijdelijke capaciteit: 8 personen

De Bubbel

De Bubbel is een gezellige, huiselijke ruimte met houten vloer, waar je je meteen thuis voelt. Je vindt De Bubbel beneden, tussen de Voorkamer en de Spiegel. Aan het plafond hebben we speciale geluidsreducerende panelen opgehangen, zodat de akoestiek prima in orde is. Je kunt met maximaal 16 personen comfortabel gebruik maken van De Bubbel. Digitaal scherm en flip-overs zijn aanwezig.

Tijdelijke capaciteit: 6 personen

De Babbelboxen

ANNE’s babbelboxen zijn 2 kleine ‘bioscoopzitjes’ van hergebruikt materiaal waar je in alle rust kunt werken of overleggen. De ene Babbelbox heeft een groot digitaal scherm in het midden om jouw energieke verhaal op te demonstreren en de ander een zelfgemaakte houten tafel met ingelegd SDG-schuifspel. Uiteraard zitten de bioscoopstoelen heerlijk voor een goed gesprek. De Babbelbox is ook in mobiele versie te krijgen om los op evenementen neer te zetten.

Tijdelijke capaciteit: 2 personen per babbelbox

De Cockpit

De Cockpit is een heerlijk lichte ruimte op de bovenverdieping, waar je uitkijkt op het Jaarbeursplein. Je kunt met maximaal 16 personen comfortabel gebruik maken van De Cockpit. Digitaal scherm en flip-overs zijn aanwezig.

Tijdelijke capaciteit: 6 personen

De Voorkamer

Boek je flexwerkplek in de lichte en gezellige Voorkamer op de begane grond van ANNE. Maximaal 8 personen.

Tijdelijke capaciteit: 8 personen

De Opkamer

Boek de knusse Opkamer voor een werkoverleg of meeting voor maximaal 6 personen. Digitaal scherm en flip-overs zijn aanwezig! 

Tijdelijke capaciteit: 2 personen