Zaalverhuur

ANNE host vergaderingen en events die bijdragen aan een gezonde en leefbare toekomst van onze wereld. Organiseer hier je eigen event en maak het waar!

Reserveren?
De ruimtes zijn gemakkelijk te boeken via Seats2Meet of mail naar reserveringen@ANNE-online.nl. Bestel dan ook meteen je lunch, lekkers bij de koffie, diner of waar je zin in hebt. Heb je hulp nodig? Bel ons gerust!  030 – 307 54 52. In iedere ruimte staat een koelkast met frisdrank, je rekent alleen af wat je hebt gebruikt. En natuurlijk hebben we flip-overs en schermen.

En wat doe jij?
Met een klein, maar enthousiast team ontvangen wij jou dagelijks en verspreiden onze aanstekelijke energie graag onder iedereen die een beetje gevoelig is voor het verbeteren van de wereld. Onze vraag aan jou? Wat doe jij voor een gezonde, leefbare toekomst van onze wereld?

Word participant
Als je gebruik maakt van ANNE, committeer je je aan ANNE’s waarden. Maak je regelmatig gebruik van de ruimtes bij ANNE? Overweeg dan participant te worden. Dan komt het financieel resultaat uit ANNE ook gedeeltelijk weer als revolving fund naar je toe.

Hieronder vind je alle ruimten op een rijtje!

Ruimzicht

Onze grootste ruimte is Ruimzicht met zoals de naam als doet vermoeden: ruim zicht over het Jaarbeursplein. In Ruimzicht kunnen tot 70 personen terecht. Van borrel tot congres; het kan allemaal. Naast Ruimzicht bevindt zich een heerlijk dakterras!

De Spiegel

De eigenzinnige Spiegel vind je beneden. Met een schitterende halfronde glazen wand overdag licht en ’s avonds mooi verlicht. Te gebruiken als werkplek, overlegruimte, maar ook in te richten als eventspace. Met ongeveer 48m2 kun je alle kanten op met deze ruimte. Je kunt met maximaal 20 personen comfortabel gebruik maken van de Spiegel.

De Bubbel

De Bubbel is een gezellige huiselijke ruimte met houten vloer waar je je meteen thuis voelt. Je vindt Bubbel beneden, tussen de Voorkamer en de Spiegel. Aan het plafond hebben we speciale geluidsreducerende panelen opgehangen zodat de akkoestiek prima in orde is. Je kunt met maximaal 16 personen comfortabel gebruik maken van de Bubbel.

de Bios

ANNE heeft 2 mini bioscoopjes. De tafel is een smartscreen zodat je direct relevante informatie bij de hand hebt. Uiteraard zitten de bioscoopstoelen heerlijk voor een goed gesprek.

Cockpit

De Cockpit is een heerlijk lichte ruimte boven waar je uitkijkt op het Jaarbeursplein. Je kunt met maximaal 16 personen comfortabel gebruik maken van de Cockpit.

Team ANNE

ANNE in de media