Wie is ANNE?

Hi! 

Ik zal me even voorstellen. Ik ben ANNE. Ik ben een duurzaam gebouw uit de jaren ’70 op het Jaarbeursplein. Jaren heb ik leeggestaan, wachtend op de dag dat ik gesloopt zou worden. Totdat een groepje mensen een ‘nieuw leven’ voor mij bedacht en realiseerde. In mijn dagboek vertel ik je graag over mijn belevenissen. 

ANNE is dé ontmoetingsplek in Utrecht voor iedereen die met frisse energie iets wil doen voor een gezonde toekomst van onze wereld. ANNE woont in een super leuk, duurzaam gebouwtje midden op het Jaarbeurs-Veemarktplein in Utrecht. Je kunt bij ons terecht voor vergader- en werkplekken, toffe events en om te chillen op ANNE’s Global Goal Roof Top, een heerlijk dakterras op A-locatie.

>> Organiseer je eigen event!
>> Word participant
>> Kom zelf in actie!

Ruimzicht

Onze grootste ruimte is Ruimzicht met zoals de naam als doet vermoeden: ruim zicht over het Jaarbeursplein. In Ruimzicht kunnen tot 70 personen terecht. Van borrel tot congres; het kan allemaal. Naast Ruimzicht bevindt zich een heerlijk dakterras!

De Spiegel

De eigenzinnige Spiegel vind je beneden. Met een schitterende halfronde glazen wand overdag licht en ’s avonds mooi verlicht. Te gebruiken als werkplek, overlegruimte, maar ook in te richten als eventspace. Met ongeveer 48m2 kun je alle kanten op met deze ruimte. Je kunt met maximaal 20 personen comfortabel gebruik maken van de Spiegel.

De Bubbel

De Bubbel is een gezellige huiselijke ruimte met houten vloer waar je je meteen thuis voelt. Je vindt Bubbel beneden, tussen de Voorkamer en de Spiegel. Aan het plafond hebben we speciale geluidsreducerende panelen opgehangen zodat de akkoestiek prima in orde is. Je kunt met maximaal 16 personen comfortabel gebruik maken van de Bubbel.

de Bios

ANNE heeft 2 mini bioscoopjes. De tafel is een smartscreen zodat je direct relevante informatie bij de hand hebt. Uiteraard zitten de bioscoopstoelen heerlijk voor een goed gesprek.

Cockpit

De Cockpit is een heerlijk lichte ruimte boven waar je uitkijkt op het Jaarbeursplein. Je kunt met maximaal 16 personen comfortabel gebruik maken van de Cockpit.

Team ANNE

ANNE in de media