EnergieMatch bij ANNE

We hebben een match! Utrechtse Energiematch

De vonken vlogen er vanaf tijdens de Utrechtse Energiematch bij ANNE! Voor de vierde keer georganiseerd door Energie-U: een waar feest van duurzaamheid in het teken van samenwerking en community-building. Kortom, er is weer heel veel nieuwe energie voor Utrecht opgewekt bij ANNE!

EnergieMatch bij ANNE Utrecht

Is jouw energieke idee het beste idee van Utrecht? Pitch het en vind jouw match! Dat is de insteek van de Utrechtse Energiematch. “Tijdens dit duurzame feestje helpen we Utrecht bij de energietransitie”, zo stelt Energie-U. Je krijgt de kans om jouw idee te presenteren en daarna word je gekoppeld met anderen die jouw project verder kunnen helpen.

“Er was een heel leuke energie, iedereen matchte wel met iedereen, het was bijna een soort beursvloer om jouw duurzame, energieke match te vinden. En een singer songwriter die alles aan elkaar zong.”

– Margit Vegh van Duurzame Week

Nieuw energie bij ANNE Utrecht
Wat kan jij doen?

Er kwamen maar liefst 21 pitches voor duurzame initiatieven voorbij! Zo zoekt Stella Eitjes nieuwe zonnedaken voor een Buurtstroomproject. ANNE’s eigen Arthur Lippus presenteerde zijn ‘Energieke verhalen‘:

“Energieke Verhalen is een on- en offline platform ontwikkeld door ANNE in samenwerking met Provincie Utrecht om goede voorbeelden in de energietransitie beter zichtbaar en vindbaar te maken. Zodat we samen sneller trots vooruit gaan! Dit voorjaar helpt Academie van de stad met studenten van Hogeschool Utrecht ons daarbij. Heb of weet je een energiek verhaal? Doe dan mee!”

– Arthur Lippus, initiatiefnemer van ANNE

Wil je ook meedoen met een energiek initiatief in Utrecht? Kijk bij een van de energieke projecten en wie weet is het een match!

SDG inspiratie

Klik op één van de SDG's en vind een bijpassend event of nieuwsbericht van ANNE.