Zaalverhuur

ANNE host vergaderingen en events die bijdragen aan een gezonde en leefbare toekomst van onze wereld. Organiseer hier je eigen event en maak het waar!

Reserveren?
De ruimtes zijn gemakkelijk te boeken via Seats2Meet of mail naar reserveringen@ANNE-online.nl. Bestel dan ook meteen je lunch, lekkers bij de koffie, diner of waar je zin in hebt. Heb je hulp nodig? Bel ons gerust!  030 – 307 54 52. In iedere ruimte staat een koelkast met frisdrank, je rekent alleen af wat je hebt gebruikt. En natuurlijk hebben we flip-overs en schermen.

En wat doe jij?
Met een klein, maar enthousiast team ontvangen wij jou dagelijks en verspreiden onze aanstekelijke energie graag onder iedereen die een beetje gevoelig is voor het verbeteren van de wereld. Onze vraag aan jou? Wat doe jij voor een gezonde, leefbare toekomst van onze wereld?

Word participant
Als je gebruik maakt van ANNE, committeer je je aan ANNE’s waarden. Maak je regelmatig gebruik van de ruimtes bij ANNE? Overweeg dan participant te worden. Dan komt het financieel resultaat uit ANNE ook gedeeltelijk weer als revolving fund naar je toe.

Ruimzicht

Onze grootste ruimte is Ruimzicht met zoals de naam als doet vermoeden: ruim zicht over het Jaarbeursplein. In Ruimzicht kunnen tot 70 personen terecht. Van borrel tot congres; het kan allemaal. In Ruimzicht vind je ook de GreenHub, om je even terug te trekken in je eigen groene wereld.