Sluit je aan bij ANNE

ANNE (Alle Nederlanders Nieuwe Energie) is een stichting voor en door participanten. Iedere participant levert een bijdrage aan ANNE; in geld of in een product. Met al deze bijdragen is ANNE een comfortabele ontmoetingsplek die voelt als een tweede thuis voor de participanten en bezoekers.

ANNE heeft als doel om zo veel mogelijk woningen, en andere gebouwen, in Nederland te verduurzamen of nul-op-de-meter te maken. Alleen door zelf, dichtbij huis te beginnen kunnen we de klimaatverandering stoppen.

Bij ANNE ontmoet je mede-omwoners, professionals die zich bezig houden met het verduurzamen van woningen en je vindt er techniek. Niet in een demo opstelling of showroom, maar toegepast zodat je kunt ervaren hoe een bepaalde maatregel voelt, klinkt en er uit ziet.

ANNE betaalt haar rekeningen door werkplekken en meetingspaces te verhuren. De winst wordt als ‘revolving fund’ door de participanten ingezet voor nieuwe initiatieven en activiteiten.

Tarieven

Je kunt eenmalig een bijdrage leveren aan ANNE in de vorm van een product of een geld bedrag. Je krijgt dan een voucher met een ‘stoelentegoed’ dat je kunt gebruiken om bij ANNE te werken of events te organiseren. Wil je ANNE als thuisbasis of vaste werkplek gebruiken? Dat kan ook! Je sluit dan een abonnement af. Kosten voor catering en andere vergoedingen voor derden worden altijd gefactureerd.

Ook participant worden? Stuur een email naar info@ANNE-online.nl

Wil je een ruimte boeken? Gebruik dan de Seats2Meet widget op de homepage. Heb je hulp nodig? Stuur een email naar reserveringen@ANNE-online.nl