WijdeWereld

Tijd voor positief nieuws

VanSelfie brengt positief nieuws aan de ‘kwetsbare doelgroepen’ zoals ouderen in verzorgingstehuizen en verstandelijk gehandicapten en doet dit vanaf nu elke week vanuit ANNE! Kijk de live talkshows op het kanaal wijdewereld.tv! Duizenden ouderen en verstandelijk gehandicapten zitten in een lockdown op hun kamers en dreigen te vereenzamen. Door het nieuws over doden door Corona denken ze soms letterlijk dat de wereld vergaat. Wat kun jij doen om dit te voorkomen?

“Wij zijn de tegenbeweging, we zorgen voor vermaak tegen de eenzaamheid en buigen het nieuws om naar iets positiefs. Tegelijk ondersteunen we de zorg door ze werk uit handen te nemen. Waar een zorgmedewerker nu één op één met cliënten moet afstemmen, kunnen wij dit bundelen in onze live uitzending en online spreekuur.”

 

ANNE stelt haar ruimte nu gratis beschikbaar en ook VanSelfie begint vanuit niks, inzettend op gesponsorde items.

Dusssss: Steun het platform WijdeWereld door:

1. te kijken naar wijdewereld.tv!

2. partner te worden!

3. jouw inspirerende, positieve content te sturen naar redactie@wijdewereld.tv !

“Anne,
de wereld is niet mooi,
maar jij
kan haar een beetje
mooier kleuren” – Herman van Veen, liedje ‘Anne’

Wij proberen vanuit ANNE ondanks Corona nog steeds toffe sociale ondernemingen te ondersteunen, op een veilige manier. VanSelfie is een geweldig voorbeeld hiervan en draagt bij aan de Global Goals SDG3 Goede gezondheid en welzijn en SDG18 Wat doet U?! Heb jij ideeën over hoe we ANNE kunnen inzetten in deze tijden, neem contact met ons op! Mail info@anne-online.nl Of bel ons op 030 – 307 54 52.

SDG inspiratie

Klik op één van de SDG's en vind een bijpassend event of nieuwsbericht van ANNE.