WARP Systems

WARP Systems is leverancier van Wand- en Vloerverwarmingsystemen. De systemen zijn watergedragen en met de lage opbouwhoogte van slechts 15mm zijn de systemen zeer geschikt voor renovaties. Het systeem is aan te sluiten op een bestaande CV maar bereidt de woning wel voor op toepassing van andere lage temperatuur verwarmingssystemen zoals bijvoorbeeld een warmtepomp.

Snel effect en meer rendement

Doordat het systeem dicht onder het oppervlak ligt is de combinatie van het WARP vloerverwarmingsysteem extra interessant. De temperatuur van het water kan hierdoor lager worden ingesteld wat direct resulteert in een verhoging van de Cop, de maat van rendement, van de warmtepomp. De systemen zorgen dus voor een betere energieprestatie. Een bijkomend voordeel is dat de systemen door hun ligging vlak onder het oppervlak ook zeer snel reageren. Niet meer uren stoken voor een warme vloer, maar warmte als het nodig is.

Twee systemen

WARP Systems levert de systemen SpeeTile (zie video’s onder) en SpeeTherm (zie video boven). Beiden zijn bij ANNE te ervaren. Via de website kun je meer informatie vinden over de systemen of direct een offerte aanvragen.