Van Wijnen

Als inwoner van de stad Utrecht voelen wij ons betrokken én verantwoordelijk voor de toekomst van de stad. We vinden het belangrijk om voor elke vraag – nieuwbouw, transformatie, renovatie of herbestemming – een passende duurzame en toekomstbestendige oplossing te vinden. Of het nu gaat om wonen, werken, zorgen, leren of ontspannen, onze missie is om samen te bouwen aan ruimte voor een beter leven.

Voorbij de techniek

Als betrokken vakliefhebbers kijken we voorbij de techniek. We zoeken in elke opgave de verbinding met de bewoners, klanten, de directe omgeving en vakgenoten. Want op die manier staat ons werk nooit op zichzelf maar houdt het voor zo veel mogelijk mensen zo lang mogelijk zijn waarde. Bij ANNE komt dit samen: zoeken naar slimme, duurzame en toekomstbestendige oplossingen en luisteren naar de wensen en behoeftes van de eindgebruikers van onze gebouwen. Van Wijnen creëert al ruim 100 jaar leefomgevingen en van de 2.500 door ons gerealiseerde woningen in 2016 zijn er al 400 energieneutraal.

ANNE zit in ons DNA

Onze betrokkenheid bij ANNE is niet meer dan logisch, het past bij ons DNA. We hopen met ANNE elkaar te inspireren en enthousiasmeren om samen met u de volgende stap te zetten in het creëren van ruimte voor toekomstbestendig wonen in de stad en regio Utrecht. Wij nodigen je daarom uit om langs te komen en met ons het gesprek aan te gaan over hoe we onze mooie stad ook in de toekomst mooi kunnen houden.