Sto Isoned

Als marktleider en specialist op het gebied van gevelisolatie systemen, streeft Sto Isoned naar een mooiere en energiezuinige gebouwde omgeving. Wereldwijd. Door hoogwaardige isolatie te combineren met een breed scala aan design opties, worden esthetiek en energiebesparing één.

Canvas voor de kunstenaars

Dat onze producten designvrijheid bieden, ervaar je als bezoeker van ANNE al wanneer je voor de deur staat. De voorgevel van het oude parkeerwachtershuisje op het Jaarbeursterrein is met het gevelisolatie systeem StoTherm Classic ingepakt. Hiermee voldoet het onderkomen niet alleen aan de functionele eisen op het gebied van duurzaamheid, maar óók werd een blank canvas gecreëerd voor de kunstenaars. Geïnspireerd op De Stijl en Russische modernisten als Tatlin, speelden Erris Huigens en Gysbert Zijlstra met kleuren, lijnen en vormen. Het bijzondere patroon op de gevel werd gerealiseerd met innovatieve gevelverven van Sto: StoColor Dryonic, StoColor X-black en StoColor Lotusan G.

Gevelisolatie is onze specialiteit

Gevelisolatie is als het ware een warme jas voor je woning, waarbij alle onderdelen afkomstig zijn van één leverancier: Sto. Als dochteronderneming van deze Duitse multinational weten we zeker dat onze buitengevelisolatie systemen de beste kwaliteit hebben: alle onderdelen en materialen vormen samen een nauwkeurig op elkaar afgestemd systeem en zijn afkomstig uit één fabriek. Passief, Nul-op-de-meter, geprefabriceerd of in het werk: gevelisolatie is onze specialiteit. Maar daar houdt ons assortiment niet op. Je kunt ook kiezen voor een voorgehangen en belucht gevelsysteem. Daarnaast ben je bij Sto aan het juiste adres voor sierpleisters en verfsystemen. Ben je geïnteresseerd in akoestische oplossingen? StoSilent biedt daarin diverse mogelijkheden.

Meer weten

Voor meer informatie kun je contact opnemen via e-mail of via één van onze medewerkers. We helpen je graag met zoeken naar een individuele oplossing. Samen bouwen we aan een energetische en energiezuinige toekomst.