Radson

Totaalaanbieder in duurzame verwarmingsoplossingen

Radson, onderdeel van de internationale groep Rettig ICC, is een totaalaanbieder in verwarmingsoplossingen: radiatoren (traditioneel, elektrisch of lage temperatuur), vloerverwarming, zoneregelingen en warmtepompen. Al vele jaren stelt Radson alles in het werk om de missie van Rettig ICC waar te maken in de Benelux. Het aanbieden van “Indoor Climate Comfort”. Flexibel inspelen op een snel veranderende markt is dan ook onontbeerlijk. En wat is er meer actueel dan de klimaatverandering en de politieke maatregelen als gevolg hiervan?

Een belangrijke stap naar verduurzaming van het Radson verwarmingsaanbod was de lancering van de Zento lucht/-water warmtepomp in oktober 2017. Radson biedt daarbij een volledige projectontzorging voor de installateur bij aankoop van de warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. In 2018 lanceerde Radson vervolgens de Ulow-E2 , een radiator op ultra lage temperatuur, compatibel met de warmtepomp. De nieuwe Ulow-E2 biedt de installateur nu de nodige flexibiliteit en keuze (radiator of vloerverwarming), en steeds een duurzame uitweg in ultra lage temperatuur.

Bij ANNE kan je de Ulow-E2 radiator bezichtigen:

De Ulow-E2 radiator werkt met een combinatie van stralingswarmte en versterkte convectie. Door de integratie van ventilatoren in deze radiator wordt de convectiewarmte beter verspreid door de ruimte en kan er dus op een lagere temperatuur verwarmd worden.  Wie dus wil overstappen naar een duurzame energiebron zoals een warmtepomp, vindt in de Ulow-E2 een ideale, uiterst energie-efficiënte verwarmingsoplossing.  Het is immers de eerste radiator die werkt op een watertemperatuur van 35°C en dus ook duurzaam gecombineerd kan worden met warmtepompen.