Nieman Raadgevende Ingenieurs

Onze integrale kennis zorgt voor bouwkwaliteit

 

Wij helpen de bouwkwaliteit continu te verbeteren en creëren samen met onze klanten duurzame gebouwen waar mensen veilig, gezond en comfortabel kunnen wonen, werken en recreëren. Nieman Raadgevende Ingenieurs bestaat al 30 jaar en levert nodige kennis op het gebied van technisch bouwadvies. Nieman Raadgevende Ingenieurs, in ’t hart van de bouw.

Nieman geeft advies op het gebied van: bouwfysica, bouwtechniek en bouwregelgeving. Daarnaast adviseren wij u over installaties, gevels- en daken, bouwmanagement, beleid voor energie, duurzaamheid en beheer.

Nieman staat: ‘In het Hart van de Bouw’. Onze klanten bevinden zich in de gehele bouwkolom: van woningcorporaties en projectontwikkelaars tot zelf ontwikkelende bouwers, bouwbedrijven, architecten en overheden. Wij adviseren vanaf de ontwerpfase tot en met de opleverfase van het gebouw.

Nieman heeft voor ANNE een bijdrage geleverd aan de vergunningverlening voor de verbouw van het kantoorgebouw waar ANNE in gevestigd is. Deze bijdrage bestond vooral uit het ter plaatse beoordelen van de brandveiligheid van het gebouw qua vluchtroutes en brandveiligheidsinstallaties en het overtuigen van de brandweer dat het gebouw aan de brandvoorschriften uit het Bouwbesluit voldoet.