Lohr liften

Lohr Liften uit Zevenaar is een bedrijf dat liften ontwerpt en produceert. Bij ons gaat het om maatwerk. De behoefte van de klant staat voorop. Zo hebben we al ruim vijf jaar geleden de behoefte gevoeld om een steeds minder milieubelastend product te maken, en dus ontwikkelden we een lift die volledig op zonne energie functioneert.

Duurzaam is voor ons niet alleen het gebruik van alternatieve energiebronnen, maar ook een lange levensduur van de lift. De mogelijkheid om onderdelen te recyclen maken een product duurzaam.

Deze overtuiging zit meer dan dertig jaar in ons bedrijf waarmee we kunnen zeggen dat we al decennialang liften van kwalitatief hoogstaand niveau vervaardigen. We bieden onze liften aan met een lange levensduur en een garantie van 10 jaar. Dat scheelt in beheer en onderhoud.

Wij zijn gedreven om de lift verder te ontwikkelen. Onze ‘zonnelift’ (zoals die voor het pand van ANNE komt) willen we modelleren naar nul op de meter en geschikt maken voor de beginselen van de circulaire economie. Kortom, vanuit onze duurzaamheidsgedachte werken we aan maatwerkoplossingen met een passende milieubelasting.

Binnenkort heeft ook ANNE zo’n duurzame lift.