In2ecobuildings

Wij, van In2ecobuildings, zijn hét toonaangevende adviesbureau voor Nul-Op-De-Meter (NOM) of Beter en andere duurzame oplossingen voor je woning of ander object. We verduurzamen alle soorten gebouwen, variërend van monumenten en woningen tot kantoorpanden en van nieuwbouw tot renovatie. Met ons op maat gemaakt en uniek energie-advies op basis van zorgvuldige berekeningen, kun je je pand laten (ver)bouwen naar energieneutraal of zelfs energieleverend. En dat zonder dat je hoeft in te leveren op comfort.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Wat jij als bezoeker ervaart en ziet bij ANNE, is door ons in samenwerking met onze partners samengesteld en ontworpen. We hebben in ANNE een universeel energiesysteem tentoongesteld in samenwerking met verschillende aanbieders van duurzame apparaten, zodat jij als klant kunt ervaren wat een Nul-Op-De-Meter oplossing omvat en wat de mogelijkheden voor jou kunnen zijn, want die zijn werkelijk eindeloos…

Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij als klant een totaalexperience ervaart,  zodat je ziet hoe de energieneutrale oplossingen gerealiseerd kunnen worden.