FALK Bouwsystemen

De nieuwe Jas van ANNE

FALK Bouwsystemen levert geïsoleerde beplating voor dak, wand en gevel. Deze sandwichpanelen vormen een duurzame en veelzijdige bekleding van daken en gevels die bepalend zijn voor de identiteit van een gebouw. Neem ANNE voor en na de renovatie; wat een verschil! De klanten van FALK bepalen zelf de identiteit van hun gebouw door de ruime keuze aan profilering, kleur, isolatiewaarde en type coating.

Veelzijdige toepassing

Sandwichpanelen zijn een perfect bouwmateriaal voor het renoveren en verduurzamen van daken en gevels. Met twee productielijnen, in het hart van Nederland (Ede) is FALK in staat om snel en adequaat de juiste producten op de juiste plaats te leveren. De afgelopen decennia zijn er al miljoenen vierkante meters FALK panelen gemonteerd op hallen, stallen, woningen, showrooms en alle ander typen gebouwen.

De geïsoleerde gevelbekleding van ANNE

De sandwichpanelen die zich aan de entreezijde van ANNE bevinden, hebben een Rc-waarde van 4,5 m2.K/W. De panelen van ANNE zijn geproduceerd met speciaal FIBON® schuim. Dit is isolatieschuim wat gemaakt is uit biobased materials. Enerzijds goed voor het milieu, anderzijds dragen deze panelen bij aan uw BREEAM certificaat.