Over ANNE

ANNE helpt Alle Nederlanders Naar Energieneutraal. ANNE is een comfortabele (werk)plek waar je concrete maatregelen om jouw woning(en) te verduurzamen kunt ervaren. Bij ANNE wordt overdag door professionals samen gewerkt aan slimme oplossingen voor de grote uitdaging waar we voor staan: Gasloos wonen en leven. In de avonduren en weekenden organiseren we activiteiten voor ‘gewone’ mensen. Iedereen woont tenslotte in een woning en wil dit comfortabel blijven doen; ook zonder gas.

ANNE is een stichting zonder winstoogmerk voor en door participanten die samen de beleving compleet maken. Je kunt bij ANNE ruimtes boeken voor je eigen event of vergadering. Hiermee kan ANNE haar spreekwoordelijke schoorsteen rokend houden. Want ANNE is natuurlijk al gasloos.

Bijdragen aan een betere wereld

In oktober 2018 prijkte een enorme wereldbol op het nieuwe Jaarbeursplein: de Climate Planet. ANNE nam eerder dat jaar de uitdaging aan om een crowdfunding te starten zodat deze internationale tentoonstelling naar Nederland kon komen. Door met verschillende bedrijven en organisaties uit het stationsgebied samen te werken, werd het basis bedrag op tijd bij elkaar gebracht. ANNE gelooft dat iedere bijdrage aan een duurzame wereld, bijdraagt aan de sustainable developement goals; in de volksmond ook wel Global Goals genoemd. ANNE draagt concreet bij aan:

 

 

 

ANNE heeft verschillende ruimtes die je kunt boeken voor je duurzame event. In iedere ruimte staat een koelkast met frisdrank, je rekent alleen af wat je hebt gebruikt. En natuurlijk hebben we flip-overs en schermen. Je kunt eenvoudig zelf reserveren via Seats2Meet of met de widget op de homepage. Bestel dan ook meteen je lunch, lekkers bij de koffie, diner of waar je zin in hebt. Heb je hulp nodig? Bel ons gerust!  030 – 307 54 52.

Ruimzicht

Onze grootste ruimte is Ruimzicht met zoals de naam als doet vermoeden: ruim zicht over het Jaarbeursplein. In Ruimzicht kunnen tot 70 personen terecht. Van borrel tot congres; het kan allemaal. In Ruimzicht vind je ook de GreenHub, om je even terug te trekken in je eigen groene wereld.

De Spiegel

De eigenzinnige Spiegel vind je beneden. Met een schitterende halfronde glazen wand overdag licht en ’s avonds mooi verlicht. Te gebruiken als werkplek, overlegruimte, maar ook in te richten als eventspace. Met ongeveer 48m2 kun je alle kanten op met deze ruimte. Je kunt met maximaal 20 personen comfortabel gebruik maken van de Spiegel.

De Bubbel

De Bubbel is een gezellige huiselijke ruimte met houten vloer waar je je meteen thuis voelt. Je vindt Bubbel beneden, tussen de Voorkamer en de Spiegel. Aan het plafond hebben we speciale geluidsreducerende panelen opgehangen zodat de akkoestiek prima in orde is. Je kunt met maximaal 16 personen comfortabel gebruik maken van de Bubbel.

de Bios

ANNE heeft 2 mini bioscoopjes. De tafel is een smartscreen zodat je direct relevante informatie bij de hand hebt. Uiteraard zitten de bioscoopstoelen heerlijk voor een goed gesprek.

Cockpit

De Cockpit is een heerlijk lichte ruimte boven waar je uitkijkt op het Jaarbeursplein. Je kunt met maximaal 16 personen comfortabel gebruik maken van de Cockpit.

Team ANNE

ANNE in de media