Wie is ANNE?

ANNE | Alle Nederlanders Nieuwe Energie

Wij zijn ANNE! Dé duurzame ontmoetingsplek in Utrecht (naast het Jaarbeursplein) met frisgroene daktuin voor iedereen die met NIEUWE ENERGIE wil werken aan een gezonde toekomst van onze wereld. Boek je duurzame werkplek of meeting bij ANNE, doe mee met een activiteit of organiseer natuurlijk je eigen toffe event! ANNE zet zich neer als de 18e Global Goal van Utrecht en vraagt: “Wat doe JIJDe VN roepen iedereen op om bij te dragen aan het uitvoeren van de 17 global goals (Sustainable Development Goals of SDG’s) om de wereld een betere plek te maken in 2030. ANNE volgt hierin visionair en architect Thomas Rau, die de 18e Global Goal heeft voorgesteld aan de VN om de hiermee onze ‘mindset’ ten opzichte van mens en planeet te veranderen.

 

“Wij zijn het probleem, maar ook de oplossing: een nieuwe mindset voor iedereen. En ANNE is dé plek om daarmee te experimenteren” – Thomas Rau (Circulair Architect) 

Naast de 18e Global Goal voelen we ons ook verbonden met SDG 7 (betaalbare en duurzame energie), 11 (duurzame steden en gemeenschappen), 13 (klimaatactie) en 17 (partnerschap om doelstellingen te bereiken).

Wat gebeurt er bij ANNE? Je kunt bij ons terecht voor vergader- en werkplekken, toffe events en relaxen op ANNE’s Global Goal Roof Top. Met een klein, enthousiast team ontvangen wij jou dagelijks en verspreiden we onze aanstekelijke energie graag onder iedereen die een beetje gevoelig is voor het verbeteren van de wereld. Overdag wordt er bij ANNE gewerkt en overlegd, merendeels voor de SDG’s. ‘s Avonds manifesteren minder draagkrachtige, maar super waardevolle initiatieven zich met mooie evenementen. Benieuwd aan welke SDG jij kunt bijdragen of al bijdraagt? Boek je werkplek of meeting bij ANNE en kijk op onze website of socials voor meer inspiratie! Ons motto: Maak het waar! 

Wie was ANNE?

Sinds 2015 is ANNE getransformeerd van Stichting NOM (Nul-op- de-meter) – een experience-center om bedrijven en consument dichter bij elkaar te brengen op het gebied van duurzame energie – naar de plek die we nu zijn: een startpunt voor de SDG’s. Maar de energietransitie is onderdeel van een groter plaatje en past ook in de andere Global Goals. 

ANNE's team

Arthur
Lippus

arthur@anne-online.nl
(Geestelijk) vader van ANNE en nog twee meiden, bestuurslid, regelaar en kwartiermaker.
Klaas Jan van den Brink

Klaas-Jan
van den Brink

klaasjan@anne-online.nl
Utrechter en locatiemanager. Bedenkt mooie producten, zoals de Goal Show.
lisa bloemers

Lisa
Bloemers

lisa@anne-online.nl
Avonturier, verbinder en programmamaker. Is altijd op pad voor nieuwe samenwerkingen.
Versie 2

Femke Holsbeek

femke@anne-online.nl
Enthousiasteling, meedenker, gastvrouw. Faciliteert kansen om bij ANNE neer te zetten.
Foto Tessa

Tessa
de Leede

tessa@anne-online.nl
Creatieveling, jonge hond, communicado. Werkt aan ANNE's communicatie strategie.
Hannet Engel

Hannet
Engel

hannet@anne-online.nl
Entertainer, campaigner en challenge coach. Maakt verandering sexy en helpt ANNE’s droom aan de man brengen.