Goalshow ANNE

Knallende energie bij ANNE in De Goal Show!

Het was weer een toppertje, een inkoppertje, een strakke paas… De Goal Show bij ANNE! In de editie van vorige week stond Global Goal nummer 13 klimaatactie centraal. Show keeper en presentator Jelle Brouwer wist er weer een knallende show van te maken, comedian Jeroen Pater had de lachers op zijn hand en de mystery guests bleken drie powervrouwen uit de duurzame sector.

 

 

Klimaatfanatiekelingen Anabella Meijer (EHBKV), Laura van Rutten (Klimaatmuseum) en Anneke Wensing (KlimaatGesprekken) kwamen achter het mysterie-scherm vandaan. De VVD debatteerde fanatiek tegen de PvdD en het publiek reageerde in bloemrijke taal:

“Ja, ik zou ook wel willen dat poep naar roosjes ruikt…”

 

Het winnende team doopte zichzelf ‘de Global Winners!’ en ontving het boek ‘Eerste Hulp bij Klimaatverandering‘ van Anabella Meijer. Met veel furore verkondigden de verschillende teams hun idealen over het belonen van duurzaam gedrag, zoals: Kinderen belonen hun ouders; Verzorg jij je eigen land goed, dan krijg je een stuk landgoed; Heitje voor een karweitje, maar dan uitbetaald in talenten. Ook op de grond liggen voor klimaatactie werd door de Goal Show-spelers met enthousiasme uitgevoerd. Weet jij welke actiegroep hier wordt nagedaan? Laat het ons weten op ANNE’s Facebookpagina!

 

Ook eens een Goal Show organiseren? Kijk bij ANNE’s producten!

 

SDG inspiratie

Klik op één van de SDG's en vind een bijpassend event of nieuwsbericht van ANNE.