pexels-andrea-piacquadio-3978388

Utrechtse SDG-held laat je horen bij ANNE!

Wat doe jij voor de 17 SDG’s? Laat het Utrecht weten! Kom jezelf of je organisatie bij ANNE pitchen en zend je boodschap digitaal de wereld in.

 

Wat: zeepkistenborrel
Waar:  volg ANNE’s online livestream hier 
Wanneer: 25 september SDG Action Day
Hoe laat : 16-18 uur

Wij organiseren bij ANNE een online SDG – borrel met pitches van zoveel mogelijk mensen uit Utrecht die zich inzetten voor de SDG’s. Wat?! Ja, jij krijgt de kans om jouw idee in rap tempo te presenteren aan een heleboel andere interessante SDG-partijen in Utrecht, onder het genot van overheerlijke borrelhapjes en drankjes. Jij een (digitaal) podium en netwerkkans, ANNE blij met haar bijdrage aan de SDG-partnerships.

Pitch in max 3 minuten wat jij of jouw organisatie concreet aan een SDG doet. Wees creatief en presenteer out of the box! Anders komt je pitch niet door de selectie…..next! Je vrienden nodig jij zelf uit om online aan te schuiven. En dat doen nog 30 SDG-helden. Dat kan dus groots worden, afhankelijk van jouw inzet!

Zin om elkaar bij ANNE te ontmoeten? Vul dan uiterlijk 14 september bijgaand formulier in en stuur het naar info@anne-online.nl. We hopen je 25 september live samen met veel vrienden online bij ons te zien!

ANNE vraagt: wat doet U(trecht)?

 

Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.
NB! Pitch max 3 minuten. Wij bieden de ruimte, camera, microfoon en babbels door de host (voor, tijdens en na). Andere benodigdheden zelf meenemen. Let op, max 2 minuten tussen de pitches om te wisselen.
NB! Alleen degene die pitcht komt naar ANNE (1 persoon), de rest kijkt live online. De uitnodigingslink voor de live stream ontvang je 18 september.
Click or drag a file to this area to upload.

Check www.anne-online.nl voor info en inspirerende voorbeelden rondom de SDG’s.

SDG inspiratie

Klik op één van de SDG's en vind een bijpassend event of nieuwsbericht van ANNE.