Goalshow

Maak kennis met de GOAL SHOW!

ANNE lanceerde dit jaar een reeks (waan)zinnige Global Goal-gerelateerde producten, zoals…. de Goal Show! In de komende Goal Show-editie staat centraal: Global Goal 13 ‘Klimaatactie’. Actie? Ik zit liever op de bank. Nou, zegt ANNE, deze avond wil je echt wel live meemaken! Met drie koplopers uit de sector, een vlammend debat en comedian Jeroen Pater belooft het een knallend energieke avond te worden. Dus..Wil je een knallerrrrr van een avond, doe dan mee met: De GOAL SHOW op 22 januari 2020 bij ANNE! ??

Prijs?  5 euro (verkoop aan de deur)
Tijd? Inloop vanaf 19:30, start show 20:00 uur
Meld je aan via programmering@anne-online.nl.
Deel ook ons Facebook-event

De Goal Show is een debat, quiz en comedy in één, alles rondom de Global Goals. Op een speelse en interactieve manier brengt de show je langs serieuze thema’s, die spelen in jouw organisatie of de samenleving. Een serious(ly fun) game dus! Voor wie? Iedereen! Rechtse rakkers, linkse lullo’s en de makkelijke middenmoot.

Presentator: Jelle Brouwer
Comedian (op 22 januari): Jeroen Pater

Klimaatactie? Hilarisch. Deze Goalshow houdt comedian Jeroen Pater, oprichter van de Comedyhuis Club en het Utrecht International Comedy Festival, je een spiegel voor. Zijn comedy gaat over de frustraties in het leven en de onvolmaaktheid van het bestaan.

 

 


Ook eens een Goal Show organiseren? Laat De Goal Show op maat maken voor jouw evenement of organisatie om op een ludieke en interactieve wijze toch serieuze thema’s aan te kaarten. Doel is om de gasten te laten nadenken over wat ze zélf kunnen doen binnen de Global Goal die jij kiest.

De Goal Show is een format ontwikkeld in opdracht van stichting ANNE. (​www.anne-online.nl​) Voor meer informatie en inkoop: klaasjan@anne-online.nl (Klaas-Jan van den Brink)

ANNE brengt Alle Nederlanders Nieuwe Energie en staat voor inzet, vrolijk activisme en plezier in Utrecht. Wat ANNE belangrijk vindt? De Global Goals! Wil jij daar meer over weten en/of ons vertellen wat jouw inbreng is? Kom naar ANNE voor vergaderruimte, werkplekken of een leuk event! ANNE vraagt: wat doet U? Laat weten waar jij mee bezig bent. 

SDG inspiratie

Klik op één van de SDG's en vind een bijpassend event of nieuwsbericht van ANNE.