GGBabbelbox op Neude

Circulaire babbelboxen on the move!

De corona crisis brengt onverwacht versnelling in waar we toch al mee bezig waren. Bij ANNE omarmen we SDG18: Wat doe jij?! Om vanuit ons 18e doel zichtbaar te zijn werken we o.a. al een tijdje aan een digitaal platform: www.EnergiekeVerhalen.nl, waarin we – zoals de naam al suggereert – interessante en leerzame verhalen vertellen over de energietransitie in woningen binnen provincie Utrecht. EnergiekeVerhalen proberen we nu uit op onze ‘grote iPad’. In onze Global Goals Babbelboxen bestaan de tafels uit grote schermen. Heb jij onze Babbelbox in de entree van ANNE al eens geprobeerd?!

Vorig jaar maakten we al een prototype van een mobiele versie van deze Babbelbox. Die stond een week in het paviljoen van de Duurzame week op de Neude en nu bij SIF. Nu pakken we door! We willen de babbelboxen graag helemaal circulair maken, met de bekleding van I-did en gebruikte bioscoopstoelen (dat zijn ze al), maar ook met andere circulaire materialen. Lekmining heeft onlangs de hallen van drukkerij Roto Smeets aan de Europalaan in Utrecht gesloopt en wij hebben daar allemaal materiaal uit mogen halen, een hele opslag vol om babbelboxen van te maken!

Maaaaar… in die opslag moest eerst nog ruimte worden gemaakt. Er stond nog een ander tof project in, namelijk een camper! Die maken we eerst af, zodat ‘ie naar buiten kan en als de ultieme mobiele Babbelbox de weg op kan. ANNE on the move dus! Onze Handige Harry, Arthur, mag dus lekker doorwerken in deze thuiswerktijd. Binnenkort meer nieuws!

Meer weten over onze Babbelboxen, check onze productenpagina.

SDG inspiratie

Klik op één van de SDG's en vind een bijpassend event of nieuwsbericht van ANNE.