Dagboek 15 mei 2019

Bedankt Ilse & Lisa, Hallo Monique & Marjolein!

Er is een tijd van komen en (er is) een tijd van gaan. Zo hebben er wat (tijdelijke) wisselingen van de wacht plaatsgevonden in de afgelopen weken. Communicatiegoeroe Ilse en Kapitein Lisa hebben afscheid genomen van ANNE. Rotterdamert Ilse draagt het stokje over een de Utrechtse Jonge Hond Marjolein en Lisa draagt  het stokje over aan Monique. Benieuwd wat Ilse en Lisa (per boot vertrokken!) nu doen? 

Na ruim 2 jaar geeft Rotterdammert Ilse het communicatiestokje door aan de Utrechtse Marjolein. Ilse: “Ik heb met heel veel plezier de ‘geboorte’ en ontwikkeling van ANNE meegemaakt. Van een grauw, koud en sfeerloos gebouw is ANNE echt een thuis geworden voor duurzaam wonen. Na een periode van focus op B2B richt ANNE zich nu meer op de woonconsument en de Utrechtse scene. En dan is het beter voor ‘mijn kleine meid’ om een echte Utrechter in het team te hebben. Marjolein is een hele goede match waar ik graag het stokje aan overdraag!”

Wat gaat Ilse nu doen?

Ilse werk 4 dagen per week voor de gemeente Rotterdam. Op haar vrije dag volgt ze een cursus ‘bijen houden’. Hopelijk kan Ilse zichzelf binnenkort amateur imker noemen en op die manier een kleine bijdrage leveren aan de bijenstand in Nederland. Ilse: “Natuurlijk blijf ik ANNE volgen, want Alle Nederlanders Naar Energieneutraal; daar hoor ik ook bij:-)”.

Schipper ahoy!

Ook onze collega Lisa heeft ‘afscheid’ genomen. Gelukkig maar voor een half jaar! Want zij gaat een half jaartje op reis. Lisa: “Ik ga ANNE missen, maar er liggen leuke avonturen te wachten op een (tijdelijke) varend huis genaamd ‘Oban’. Ik zeil een half jaar mee als matroos en zorg ervoor dat we kunnen zeilen en de gasten aan boord een leuke tijd hebben. Energieke groeten, bedankt allemaal en ‘een behouden vaart”

Oban

Benieuwd waar Lisa uithangt? Je kan haar (boot) volgen! Check hier