Fotograaf: MichielTon.com

ANNE is circulair. En wat doe jij in 2021?!

ANNE is opgezet om zoveel mogelijk mensen bij duurzaamheid en circulariteit te betrekken. Dus sloot ANNE de handen ineen met Stichting Technotrend om jongeren uit het VMBO warm te laten lopen voor circulair bouwen. Bekijk het filmpje!

CIRCULAIRE OPDRACHT VOOR VMBO-LEERLINGEN

Deze video is een teaser over ANNE als circulaire lokatie. Stichting Technotrend laat VMBO-leerlingen kennismaken met circulaire lokaties in Utrecht zoals ANNE, Utrecht Castellum, Hof van Cartesius en De Methaalkathedraal. Alle betrokkenen zijn enthousiast bezig met 3d-experiences van de gebouwen en de leerlingen ontwikkelen voor elke lokatie een escape box!

Over ANNE’s gebouw is milieubewust nagedacht en veel spullen zijn hergebruikt. Van de Babbelboxen, het vloertapijt, het meubilair tot het dakterras. Laat je inspireren! Als je een beetje omdenkt, kun je het milieu stukken minder belasten met je spullen. Hiermee draag je bij aan de Global Goals, en met name SDG 17 Verantwoorde Consumptie en Productie. Onze tip: vertel mensen wat je nodig hebt en dan komt het vanzelf langs.

ANNE staat voor Alle Nederlanders Nieuwe Energie! En Anne vraagt: Wat doe jij?!

SDG inspiratie

Klik op één van de SDG's en vind een bijpassend event of nieuwsbericht van ANNE.