ANNE Utrecht Cimate Planet

ANNE helpt Climate Planet naar Utrecht halen

Gisteren ging de teller over de €200.000. Dat betekent dat we de reservering voor de Climate Planet definitief kunnen maken. Het betekent niet dat we er zijn. Om van oktober een werelds evenement te maken hebben we het volle bedrag nodig. Draag daarom nu bij, als je te lang wacht is er misschien geen plek meer:-)

Achter de schermen wordt nu begonnen met het aanpassen van de film zodat die in het Nederlands beschikbaar komt en je een actueel beeld van de aarde krijgt. Als we nu geen actie ondernemen op het klimaat, kunnen we ook de andere 16 Global Goals niet halen. Extreem weer zorgt bijvoorbeeld voor mislukte oogsten, waardoor honger blijft bestaan. Schaarste leidt helaas ook vaak tot ruzie of zelfs oorlog. Grote veranderingen in het weer zijn niet goed voor het leven op het land en in het water. Kortom: als we beginnen met het klimaat, dragen we bij aan meer dan één doel.

Benieuwd naar alle Global Goals? Kijk dan eens op de website van Utrecht4GlobalGoals; de stichting die ook de uitwerking en coördinatie van het programma voor zijn rekening neemt.

SDG inspiratie

Klik op één van de SDG's en vind een bijpassend event of nieuwsbericht van ANNE.