SDG18-Corona

ANNE gaat in winterslaap: denk met ons mee voor nieuwe mogelijkheden!

Vanwege Corona is ANNE voorlopig gesloten. Dat is even balen, maar op deze manier hopen we energie te sparen om ANNE in de lente weer uit haar winterslaap te laten ontwaken. ANNE denkt in mogelijkheden en werkt met nieuwe energie om jou te helpen met het verwerkelijken van de SDG’s!

 

Ook al gaat ANNE in winterslaap en voelen we ons hier best even verdrietig over, kunnen we wel met veel enthousiasme een aantal incidentele nieuwe mogelijkheden voor kleine meetings bieden.

Een online live streaming of webinar vanuit ANNE’s vernieuwde Bubbel gehost door VanSelfie is op dit moment namelijk wél mogelijk is. Hiermee hou jij jezelf zichtbaar én help jij ANNE de winter door: win- win toch?! Ook leuk voor een passende en knallende online eindejaarsbijeenkomst voor jouw bedrijf. Interesse? Mail naar info@vanselfie.com 

Als team is ANNE bezig allerlei toffe, nieuwe SDG-producten en -diensten te ontwikkelen voor de toekomst. Dus blijf op de hoogte! Klop ook gewoon aan bij het ANNE-team voor advies of een lekkere lading positieve energie voor jouw wereldverbeterende activiteiten! 

ANNE staat voor nieuwe energie en het werken aan een gezonde toekomst, met een Utrechts hart, en een rotsvast geloof dat alle kleine beetjes helpen. Ook in lastiger Corona tijden. ANNE vraagt: Wat doe JIJ?!

 

Voor algemene vragen en ideeën blijven we bereikbaar via info@anne-online.nl

Blijf gezond en tot snel bij ANNE!

 

SDG inspiratie

Klik op één van de SDG's en vind een bijpassend event of nieuwsbericht van ANNE.