Dagboek 15 maart 2018

#ClimatePlanetUtrecht is verlengd

Vandaag, 15 maart had ik heel veel enthousiaste reacties voor de actie Climate Planet Utrecht, maar nog niet voldoende concrete toezeggingen om de tentoonstelling definitief te reserveren. Daarom hebben we de deadline kunnen verlengen tot vrijdag 30 maart, 12.00 uur. Inmiddels loopt de teller gestaag op. Ik reken er op dat ik op Goede Vrijdag goed nieuws kan brengen:-)

Ik krijg ook vaak de vraag wat je kunt doen met je bijdrage, nou ik heb ideeën genoeg.

  • je kunt je relaties ontvangen in de Climate Planet voor een event
  • je gasten trakteren op een voorstelling en jouw bijdrage aan de oplossing bij ANNE laten zien
  • je kunt scholieren een fantastische excursie geven
  • huurders laten zien waarom hun corporatie die grote renovatie wil laten uitvoeren
  • en zo kan ik nog wel even doorgaan…

Twijfel je nog? Kom dan naar de Business Meeting op 22 maart, 16.30-17.30 uur. Dan beantwoorden wij, en de Deense makers, al je vragen. Meld je wel even aan bij Ilse.