Dagboek 29 januari 2018

Slotdag 17e traineeship Verbeter de Wereld

Afgelopen zaterdag vierde Verbeter de Wereld dat het 17e traineeship er op zat. Tijdens deze feestelijke avond presenteerden de projectgroepen TrashuredOcean Soup én Peul&Boon hun eindresultaten waarvoor ze zich de afgelopen 4 maanden keihard hebben ingezet. Vol trots is met zn allen feestelijk geproost op de resultaten!

Over Verbeter de Wereld

Stel je voor ….. dat jij gaat doen wat je écht wil. Wat zou jij doen? Waar zou jij je voor willen inzetten? Stichting Verbeter de Wereld organiseert 2 keer per een traineeship voor Wereldverbeteraars. In 4 maanden tijd zet je je eigen project op samen met andere gelijkgestemden en daarnaast ook nog aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling! Dit programma is speciaal ontworpen voor idealistische mensen die méér willen.

Het is een programma dat naast het creëren van een project, draait om zingeving, persoonlijke groei en ontwikkeling. Oud-deelnemers geven aan dat dit laatste het een uniek programma maakt.

Ook de wereld verbeteren?

17 februari start er weer een nieuw traineeship, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Schrijf je in via www.verbeterdewereld.org