Sluit je aan bij ANNE's familie

ANNE is een stichting voor en door participanten die met elkaar de verduurzaming van gebouwen willen bevorderen. Samen vormen zij ANNE’s familie. De focus ligt met name op verduurzaming van woningen tot Nul-op-de-Meter. De stichting fungeert als verbindende factor en faciliteert de participanten bij te dragen aan bredere bewustwording, onderling begrip en handelingsperspectief. ANNE helpt om gezamenlijk een versnelling te realiseren en de ambities te bereiken.

ANNE is de B2B ontmoetingsruimte voor familieleden en voelt als een tweede thuis. Zo kunnen zij kennis en ervaring met elkaar delen en individueel of gezamenlijk activiteiten ontplooien. ANNE verbindt deze activiteiten programmatisch en communiceert hier actief over. Online en in persoonlijke gesprekken. Alles in samenspraak met de Raad van Participanten.

Het doel is om vanuit deze B2B activiteiten bij ANNE een brug te slaan naar de woonconsument en zo veel mogelijk ‘likes’ te verzamelen voor het concreet verduurzamen van woningen.

Als lid van ANNE’s familie help je bij het realiseren van de ambitie van ANNE, ook vanuit welbegrepen eigen belang. ANNE’s inkomsten leiden tot een ‘revolving fund’ dat wordt ingezet voor de ontplooiing van nieuwe gezamenlijke activiteiten.

Tarieven

Als participant van ANNE kun je gebruik maken van de ruimtes en werkplekken. Afhankelijk van je bijjdrage ontvang je een voucher met een ‘stoelentegoed’.

Platinum Partner

Vanaf €50.000,-

ANNE staat tot je beschikking voor intensief gebruik, voor activiteiten en events

Golden Partner

Vanaf €10.000,-
Je kunt ANNE geregeld gebruiken voor activiteiten en events

Silver Partner

Vanaf €5.000,-
Je kunt twee keer per kwartaal één of meerdere ruimtes bij ANNE gebruiken voor activiteiten en events

Bronze Partner

Vanaf €1.000,-
Je kunt twee keer per jaar één of meerdere ruimtes bij ANNE gebruiken voor activiteiten en events

Participatie op basis van een ‘in kind’ bijdrage door producten of diensten in te brengen is ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op via info@ANNE-online.nl.