Over ANNE

ANNE heeft verschillende ruimtes met elk een eigen sfeer. Je boekt eenvoudig via Seats2Meet wat je nodig hebt, wanneer en hoe lang.

Ruimzicht

Onze grootste ruimte is Ruimzicht met zoals de naam als doet vermoeden: ruim zicht over het Jaarbeursplein. In Ruimzicht kunnen 90 personen terecht. Van borrel tot congres; het kan allemaal. Bovendien kun je met mooi weer vertoeven op het dakterras met op de achtergrond de gezellig kakelende ANNE-kes. Wanneer er geen events zijn, wordt Ruimzicht intensief gebruikt als werkplek.

De Cockpit

De Cockpit is ook boven en geeft je net als Ruimzicht een fijn uitzicht met ramen aan drie kanten. Standaard voorzien van een ruime vergadertafel voor overleg. Maar voor een event kun je ook een andere opstelling kiezen. Met 20 personen is de Cockpit vol.

De Voorkamer

Als je binnenkomt is de eerste kamer aan je linkerkant De Voorkamer. In de Voorkamer kun je lekker rustig werken aan één van de bureaus.

De Spiegel

Aan het einde van de gang vind je de eigenzinnige Spiegel. Met een schitterende glazenwand overdag licht en ’s avonds mooi verlicht.

Het Rabo GroenHuis

Tegenover ANNE, op het Jaarbeursplein vind je het Rabo GroenHuis. Een mooi voorbeeld van energieneutraal nieuwbouwen. Je kunt deze bijzondere ruimte boeken voor een overleg of om samen te werken.

Team ANNE

Arthur Lippus - (Geestelijk) vader van ANNE en nog twee andere meiden, bestuurslid, regelaar, kwartiermaker

Ilse van den Berg - Rotterdammert, communicatieadviseur, wordt vaak ANNE genoemd

Klaas Jan van den Brink - Utrechter, locatiemanager en verzorger van alle gasten

ANNE in de media