Event 5 april 2018, 19.30 - 22.00 uur Zelf aan de slag

Start cursus Reken je Rijk

Meer informatie
Energie-U

De cursus Reken je Rijk beslaat 3 avonden. ​U bent op donderdagavond 5, 19 en 26 april om 19:30 welkom in ANNE Veemarktplein 41 (jaarbeursterrein), we verwachten de avond rond 22:00 uur af te ronden.

Het programma ziet er als volgt uit:

  1. Op het eerste avond worden u uitgedaagd om na te denken over uw wensen. Op basis hiervan stelt u een programma op. Om dit goed te kunnen doen wordt u een handreiking gedaan over de verschillende maatregelen, daarbij wordt onder andere uitgelegd wat de energiebalans is. Als ‘huiswerk’ moet u de verschillende oppervlakte en inhoud van hun woning gaan bepalen.
  2. De tweede avond wordt gebruikt om de rekentool toe te lichten. U wordt uitgelegd hoe u uw huis moet invoeren in de tool en hoe u de verschillende maatregelen kunt inpassen. Als huiswerk gaat u een aantal scenario’s uitwerken met behulp van de tool. tevens wordt u een gebruiksaanwijzing van de rekentool overhandigd.
  3. Op de derde avond worden de verschillende scenario’s doorgesproken en krijgt u inzicht in welke maatregelen er voor uw situatie het meest voor de hand liggen.

De cursus kost € 75 voor Energie U leden en € 100 voor niet-leden.
U kunt zich opgeven bij Peter van Mondfrans: Info@tulpbouw.nl