Event 26 november, 19.30 - 22.00 uur Netwerken

Holland's got authentic talent

Meer informatie en aanmelden
Gave Dingen Doen

Een mooie ontmoeting: Kijken wat er wel kan

Peter en Hanna hebben elkaar ontmoet toen zij beiden reisleider waren voor mensen met een beperking. Tijdens deze reizen ligt de nadruk op wat er wel kan en ze zijn beiden telkens weer verbaasd wat er dan allemaal mogelijk is. Hanna komt uit de zorg en heeft een hekel aan de term ‘mensen met een beperking’ en merkt dat er te veel gezorgd wordt voor de ‘cliënten’. Peter -een echte aanpakker- heeft de afgelopen 10 jaar gewerkt in de techniek, vaak op het raakvlak met communicatie.

Beiden hebben ze het beeld dat er binnen de zorg teveel gekeken wordt naar wat de doelgroep niet kan en te weinig naar welke mogelijkheden er wel zijn. Daar waar je een uitdaging hebt, heb je ook een talent en vanuit dit talent voeg je waarde toe aan de samenleving.

En.. Daar willen ze mee aan de slag
Als Peter en Hanna met de doelgroep werken, worden zij elke keer verbaasd door de dankbaarheid die deze mensen uiten. En dat terwijl die dankbaarheid in de huidige maatschappij vaak ver te zoeken is. Daarnaast heeft de doelgroep de kracht om bij ‘normale mensen’ authenticiteit naar boven te brengen en schaamte te doorbreken. Met de doelgroep willen ze op zoek gaan naar hun talent. Daarnaast samen een plek te creëren waar ze hun talent aan de maatschappij kunnen laten zien.
Zo willen Peter en Hanna de wereld een beetje mooier maken.

Ze hebben tal van ideeën 
Een traject, een podium, een werkplaats, ga nog maar even door…. Maar waar nu precies te beginnen? Peter heeft al vele beelden in zijn hoofd en Hanna is gestart met een opleiding ‘Sociaal Ondernemen’ en toch….

Er zijn (nog) vele vragen
Hoe kunnen zij met hun ervaring de meeste impact hebben op zowel de cliënten als de maatschappij?

En als jij je aanmeldt kun je hen helpen een belangrijke stap te zetten!
Zien we je 26 november? Meld je hier aan! 

Programma 26 november

19:30 Inloop
19:45 Start sessie
22:00 Einde, tijd om te netwerken
En neem vooral een lekker hapje mee én een kleine bijdrage voor de verfrissende drankjes die onze nieuwe locatie voor ons regelt.